Over ons

Ero Fantasie is een online erotische winkel op het gebied van erotische artikelen. Ons doel is u een online winkel aan te bieden waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt profiteren van een ruim assortiment topmerken tegen zeer scherpe prijzen. Aangezien wij onze erotische producten uitsluitend via internet verkopen, hebben wij in tegenstelling tot een reguliere erotische winkel geen duur winkelpand nodig en ook geen winkelpersoneel. Hierdoor besparen wij veel kosten die wij dus ook niet aan u hoeven door te berekenen!

Winkelen bij Ero Fantasie biedt u alle zekerheden die u als consument gewend bent en mag verwachten. Zo krijgt u altijd volledige garantie op alle producten en kunt u een product retourneren als het niet voldoet. Vanzelfsprekend verkopen wij alleen 100% originele merken. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Wat u vandaag bij ons bestelt, heeft u in de meeste gevallen morgen al in huis! Ons team van enthousiaste en ervaren medewerkers garandeert u bovendien een uitstekende service.

Wij streven ernaar ons assortiment erotische producten voortdurend uit te breiden met nieuwe artikelen. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, dan adviseren wij u een (gratis) account bij ons aan te maken. U ontvangt dan regelmatig een nieuwsbrief met informatie over de nieuwste geuren en aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van erotiek.